Husk disse ting når du laver linkbuilding

Linkbuilding er kunsten at samle indgående links til dit websted. Tænk på det som at få en “anbefaling” fra en konkurrent eller ekspert – du fortæller folk, at denne artikel bør bookmarkes og sendes videre, så hvis de har brug for flere oplysninger om linkbuildingstrategier, bør de komme her først. Det er en måde at sørge for, at dit websted rangerer højere end konkurrenterne. Inden du læser mere, så kan vi fortælle dig, at den nemme løsning af nemlinkbuilding.dk, her kan du nemt bygge dine links og det er helt uden at lave en kæmpe indsats.

Nogle af de mest effektive måder at opbygge backlinks på er:

  • Oprettelse af et linkbart aktiv, f.eks. infografikker eller videoer
  • Gæsteblogging på en anden blog og få dem til at nævne dig til gengæld
  • Oprettelse af en ressource som f.eks. en e-bog eller et whitepaper
  • Gæsteblogging på succesfulde websteder
  • Skriv til websteder med høj domæneautoritet

Som du kan se, er der mange måder at opbygge backlinks på og få dit indhold foran af flere mennesker. Et linkbart aktiv er noget, som det tager tid og ressourcer at skabe, men som har stor værdi for folk, der måske vil have brug for det eller har brug for det.

Hvis du f.eks. laver en infografik om, hvordan man sparer penge, når man handler online, vil nogle mennesker elske din ressource, fordi de leder efter måder at bruge færre penge på, når de køber ting på internettet. At skabe et linkbart aktiv er noget, der tager tid og ressourcer at skabe, men som har stor værdi for folk, der måske ønsker eller har brug for det.

Når man laver outreach til andre hjemmesider, er det vores erfaring, at man kommer rigtig langt med en ydmyg tilgang, hvor man ikke forsøger at være belærende.V i har fundet ud af, at den bedste måde at få et link fra et andet websted på er ved at bede om det, og når du gør det så husk disse 3 ting:

Vær respektfuld over for deres tid – hvis de ikke har tid til det i deres kalender, så spørg dem på et senere tidspunkt. Hvis de siger nej eller slet ikke svarer (vi forstår godt, at folk får travlt), så fortsæt med at følge op høfligt, men vær ikke påtrængende!

Sørg for, at det indhold, du beder om, er godt – ingen ønsker at linke til dårligt indhold. Gør det værdifuldt, så vil de også gerne dele det

SEO-venlig ankertekst – gør dine links relevante (og ikke spammy!) ved at inkludere nøgleord i historien

Hvis du gør disse tre ting, lover vi, at din opsøgende indsats vil være mere effektiv

Det er også vigtigt at huske, at kvalitet er vigtig, når det gælder opbygning af backlinks – du skal ikke bare skabe indhold for at få links eller trafik (husk, hvad der skete med Google Panda) men snarere skabe indhold, som folk vil nyde og gerne vil dele med deres venner

Sammenfattende kan man sige, at der er mange måder at opbygge backlinks på. De mest effektive strategier kan tage tid, men de er det værd, når du får dit websted til at rangere højere end konkurrenterne.